Mathias Toft den 13-01-2015
    Alme Skole søger viceskoleleder pr. 1. august 2015.

I kan læse om stillingen i menupunktet til venstre, eller gå direkte dertil ved at trykke her:
    Mathias Toft den 12-01-2015
    ..og så er der nyhedsbrev for januar. Se det ved at trykke her:
    Mathias Toft den 29-01-2015
    Fastelavnsarrangementet er flyttet til torsdag d. 19. feb.

Vi har valgt at flytte vores fastelavnsarrangement fra mandag d. 16. til torsdag d. 19. feb. I vil modtage mere information herom senere.
  • Mathias Toft den 28-01-2015
    VIL DU HAVE SKOLEMÆLK FRA FEBRUAR?

Nu betales skolemælken kun som abonnement (betalingskort eller Betalingsservice).
    Du kan bestille skolemælk på www.skolemælk.dk fra uge til uge, og bestiller du senest den 26. januar, får dit barn skolemælk fra uge 6 og frem.
    Dit barn har formodentlig fået en folder med hjem - og bemærk, at der er en konkurrence for skolebørnene.
    Har du allerede et skolemælksabonnement er dit barn automatisk med i lodtrækningen om 10 T-shirts hver måned indtil sommerferien.

Skolemælk / Vi bringer sundhed ind i skolen
Ingen aktuelle nyheder