Mathias Toft den 29-05-2015
    Elevrådsdag: 0. - 7. klasse.

Elevrådet har i dag besluttet, at Elevrådsdagen/Markedsdagen afholdes hver anden år. Vi vurderer, at mange kan have glæde af at få mere end et år til at samle ting sammen til Markedsdagen.

Det betyder, at vi ikke holder Elevrådsdag/Markedsdag i år; men først næste år. Elevrådet glæder sig til at se jer næste år!

Mvh Elevrådet
    Niels Hørlück den 28-05-2015
    Kære forældre.

Vi havde en dejlig tur i svømmehallen i går. Eleverne hyggede sig meget, og 2 timer i vandet var ikke for lang tid for dem.
    Vi havde stort set svømmehallen for os selv, så der var rigelig med plads til både leg, spring og svømmeture.

Vi blev også rost af livredderne, som sagde at vi godt kunne være stolte af skolens elever!, og det er vi også.

Vi glemte at skrive at eleverne skulle betale 20 kr. for togturen og svømmehallen.
    Tak om I vil sende pengene med eleverne og aflevere dem til klasselæreren.

Niels

Jan Würtz Poulsen den 28-05-2015
    Rekorder og ”The Double” til fodbolddag

Onsdag var 6.-9.klasse til fodbolddag på Hillerød Stadion. Det blev en rekordernes dag, hvor vi fik hele to pokaler med hjem, en for pigerne og en for drengene.

Pigerne i 6.kl og 7.kl. stillede op med hver deres hold og særligt pigerne i 6.kl. var tæt på at nå finalen. Isabella Vibe var den helt store spiller. Hun scorede 9 ud af 10 mål for sit hold. Pigerne i 7.kl. havde et stærkt hold, men tabte desværre mod et hold med ulovlig spiller. Spilleren blev senere bortdømt. Vi tror meget på disse piger næste år.

Pigerne i 8.-9.kl. som stillede et samlet hold gik hele vejen og vandt suverænt 11-0 i finalen mod Filipskolen. Med en samlet målscore på 32-4, hvoraf Sophie Vestergård scorede over halvdelen af målene, præcist 18 mål, har pigerne sat to nye rekorder på Alme Skole. Største målscore for hold og for spiller. Flot!

Drengene i 8.-9.klasse kæmpede heroisk og fightede hårdt, selvom holdet var plaget af skader, men tabte desværre deres gruppespil. Godt kæmpet.

Drengene i 6.-7.klasse anført af Mads Bach kunne derimod for andet år i træk løfte pokalen, efter en sikker sejr i finalen på 4-0 over Johannesskolen. Med en samlet målscore på 22-0 viste drengene stort fokus og sammenhold. Hermed har vi på Alme Skole for første gang vundet pokaler 2 år i træk – endnu en rekord.

Fredag skal de vindende hold fejres til morgensang med iskold Faxe.

Tak til alle hold for deres store indsats.

Holdlederne
    Niels Hørlück den 18-05-2015
    Arbejdsdag på Alme Skole

Tilmeldingen til arbejdsdagen sker via arrangementer i forældreointra

Så er det tid til en hyggelig arbejdsdag på Alme skole MED børn, hvis de har lyst.

Det bliver lørdag den 20. juni kl. 9.00-14.00

Vi starter med en kop kaffe og midt på dagen vil der
    være boller/drikkelse til børn og voksne.

Nogle af de store elever har tilbudt at lave aktiviteter
    for de små i hallen eller udenfor hvis vejret er godt.

På den måde kan det blive en hyggelig dag – også
    for børnene.

De arbejdsopgaver der er at vælge imellem spænder
    lige fra små maleopgaver til udendørs vedligeholdelse
    eller små reparationer, hvis du er til det.

Vi håber meget, at I har lyst til at være med på denne dag.
    Ved fælles hjælp kan Alme Skole blive ved med at have smukke
    rammer, hvor vores børn kan trives.

Med venlig hilsen.

Bestyrelsen på Alme Skole
    Mathias Toft den 13-05-2015
    Husk også sommerlejrene på Hvidekilde i sommerferien

Eleverne fra 0. kl - 8. kl. har mulighed for at komme på LM's lejrcenter i sommerferien. Der er uddelt brochurer til eleverne. I kan også læse mere om lejrene og tilmelde jer ved at trykke her.
    Mathias Toft den 12-05-2015
    Lørdag d. 6. juni holder LM's børnehus loppemarked.

Tryk på billedet for mere information.
    Mathias Toft den 11-05-2015
    Lidt inspiration til sommerferieaktiviteter:

Tryk på billedet for at se Gribskov kommunes folder om sommerferieaktiviteter for børn
  • 01-06-2015
    fsa mundtlige prøver begynder ·