Mathias Toft den 17-08-2016
    Kære forældre i 7.-9. klasse

I det vedlagte dokument finder I information om idrætsdage og skolelejr.

Vi glæder os til et par fantastiske dagesmiley
    Maria Myhre Bech den 17-08-2016
    Kære forældre i 2.-6. klasse

I det vedlagte dokument finder I information om idrætsdage og skolelejr.

Vi glæder os til et par fantastiske dagesmiley
    Mathias Toft den 15-08-2016
    Kære forældre.

Læg mærke til, at vi på hjemmesiden, nu har oprettet et link i menuen, som hedder Almestuen. Her kan I finde mail og telefonnummer på kontaktpersonen på skolen, hvis I har noget I vil bidrage med til julestuen, eller I har nogle spørgsmål.
    Til forældremøderne i september vil vi informere mere om, hvad vores traditionsrige Almestue egentlig er; men helt grundlæggende hjælper vi alle hinanden med at arrangere Almestuen: Elever, forældre, medarbejdere og venner af skolen. Der skal bages, syltes, laves mad, findes effekter til loppemarked, sælges lodsedler, etableres forlystelser m.m.
    Som nævnt i skolens Nyhedsbrevet fra juni måned går det løs lørdag d. 12. november, klokken 10-15!.
    I år vil vi bruge overskuddet til at samle ind til en multibane! Eleverne glæder sig!

Niels Hørlück den 12-08-2016
    Kære forældre.
    Vi har besluttet at vi på skolen opkræver ekstra kr. 100,-  sammen med betaling for skolen i september.
    De 100 kr skal dække alle de småbeløb som vi løbende opkræver til småture, skolelejr ol.
    Så i stedet for at sende disse småbeløb med eleverne i skole, laver vi én opkrævning for hele skoleåret.

Anette Wind og Moriah Bernhard
    Kontoret

Mobilfri skole

Alme Skole er mobilfri!

Skoleåret 2016/2017, er elevernes første år uden mobiltelefon i skoletiden.

Læs mere om initiativet her

Gang i SFO'en

Der er masser af aktivitet i SFO'en!

Se spændende billeder på facebook

Eller læs om projekterne i nyhedsbrevet her

• 26-08-2016
    skolelejr og idrætsdag · 1. KLASSE · 2. KLASSE · 3. KLASSE · 4. KLASSE · 5. KLASSE · 6. KLASSE · 7. KLASSE · 8. KLASSE · 9. KLASSE · BH.KL.

Følg os på Facebook